BEHANDELINGEN

Massages-Gent staat voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Ik bied een zeer brede waaier aan voetreflexologie, handreflexologie, opstellen van voedingsschema's op maat voor een gezond voedingspatroon, lymfedrainage, energetische massages en tevens pyschologisch advies. Ik ben tevens gediplomeerd psychologisch consulente in Gent.

Massages enkel voor vrouwen!

Chinese acupunctuur-massage van nek, schouders en rug


Heb je pijnen in nek, schouders en rug en het gevoel dat je nek en schouders pijn doen door stress of andere factoron en deze volledig vast zitten dan is een volledige Chinese acupunctuurmassage of drukpuntmassage de ideale oplossing. Het deblokeert volledig je nek en schouders en maakt ze volledig los.

Volledige
energetische lichaamsmassage


Voel je je moe en futloos? Kies dan voor een volledige energetische lichaamsmassage. De volledige energetische lichaamsmassage worden enkel bij vrouwen gedaan. Hier worden geen erotische massages gedaan. Deze massage herbront je volledig.

Professionele lymfedrainage


Heb je last van gezwollen voeten en benen en vochtophopingen in je lichaam? Kies dan voor een professionele lymfedrainage om vocht af te drijven.
Manuele lymfedrainage is bijzonder aangewezen bij
reumatische klachten, dikke enkels, wallen onder de ogen, strak maken van de huid na een vermagering, oedemen, huidaandoeningen zoals eczema, couperose, acne, littekens, cellulitus, droge huid,
algemeen herstel na operatie en infectie, wondgenezing en behandeling van opgezwollen ledematen na een zwangerschap.

Professionele gezichtsbehandeling


Wil je jezelf eens verwennen met een professionele gezichtsbehandeling en heb je het gevoel dat je er vermoeid uitziet of je wallen onder de ogen hebt dan is een professionele gezichtsbehandeling met een manuele lymfedrainage van het gezicht zeker aan te raden. Het vocht wordt niet alleen afgedreven, het zorgt ook voor een frisser uitzicht en duidelijke afname van wallen onder de ogen.

Adres
Massages Gent
Galglaan 107
9000 Gent
Oost-Vlaanderen


Contact
Alberta Callebaut
info@massages-gent.be
0477/28 67 69

Deel deze pagina!

Mobirise web page creator - Get now